Myynnin ja markkinoinnin koulutukset

Ammattitaitoinen myyjä on menestyvän liiketoiminnan perusta. Myyntityö vaatii vuorovaikutustaitojen lisäksi ymmärrystä asiakkaan tarpeista ja ongelmien ratkaisusta. Myyjälle tärkeitä osaamisalueita ovat neuvottelutaidot, vakuuttavuus ja vaikuttavuus. Omien esiintymistaitojen ja -tekniikan hallinta lisää varmuutta ja auttaa keskittymään varsinaisen myyntityön tekemiseen.

Markkinoinnin avulla tunnistetaan potentiaalisia asiakkaita, luodaan uusia asiakassuhteita ja ylläpidetään asiakkuuksia. Markkinointi ja myynti kulkevat käsi kädessä, sillä usein niillä on yhteneväiset liiketoimintatavoitteet ja suunnitelmat. Markkinointi vaatii tekijöiltään monien osa-alueiden hallintaa ja ymmärtämistä sekä jatkuvaa osaamisen päivittämistä, kun työnkuva voi kattaa kaikkea mahdollista strategisesta suunnittelusta sisällöntuotantoon ja kuvankäsittelyyn.

Digitalisoituminen ja sosiaalinen media vaikuttavat voimakkaasti myyntiin ja markkinointiin, kun palvelu siirtyy asiakkaiden mukana verkkoon. Myös verkkokauppa muuttaa myyntityön luonnetta ja nostaa vaatimusta digitaalisen markkinoinnin osaamisesta ja ymmärtämisestä.

Myyjä tai markkinoija, pidä itsesi menossa mukana ja tutustu koulutuksiimme!


Koulutukset ja kurssit

Varasto loppu

Johtaminen / Liiketoiminta

Terävöitä liikeideaasi