Tule mukaan syksyn innostavimpaan
minivalmennusten päivään!

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu nyt!

Uusien digivalmennusten työpajapäivä 14.8.2018
– tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Tule kuulemaan Suomen kärkivalmentajien uusimmat aiheet  innostavissa minivalmennuksissa ja työpajoissa. Tutustut erilaisten digivalmennusten sisältöihin ja sinulla on oiva tilaisuus verkostoitua muiden osallistujien kanssa.

Digivalmennusten työpajapäivä järjestetään hyvien yhteyksien päässä Helsingin Ruoholahdessa, osoitteessa Itämerenkatu 1.  Luvassa on siis puuhakas päivä, jonka aikana pyörii samanaikaisesti useamman valmentajan työpajoja.

Tutustu ohjelmaan ja valitse itsellesi sopivimmat aiheet. Ovemme ovat auki koko päivän, mutta huomioithan, että vain ilmoittautumalla varmistat paikkasi minivalmennuksiin!

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

PÄIVÄN ohjelma

KLO 8:15  Ovet aukenevat – aamukahvit ja pientä purtavaa
KLO 8:40  Tervetuliaissanat – tapahtuman avaa Marie-Louice Eklund

AAMUPÄIVÄ 14.8.

KLO 8:45-9:30

 • Pasi Sillanpää: Oman ammattilaisuuden kehittäminen itsetuntemuksen ja uusien taitojen avulla
 • Annika Havaste: Terveyttä ja hyvinvointia ravinnosta
 • Jalmari Eklund: Inhimillinen pääoma menestystekijänä. Yhteiskehittäminen käytännössä – mistä on kysymys?

KLO 9:45-10:30

 • Jaana Hautala ja Sari Coutentacis: Palautumisen kulttuurilla lisää tuottavuutta ja hyvinvointia. Miten tunnista työpäivän kuormitustekijät – keinot parempaan palautumiseen
 • Riitta Hyppänen: Miten luoda onnistumisen kulttuuria? Tule mukaan työpajaan keskustelemaan ja saamaan vinkkejä siitä, miten esimiestyössä voidaan tukea oppimista ja tuoda onnistumisia esille. Työssä oppimista, energisempiä palavereita ja uutta tuulta kehityskeskusteluihin. Vähemmän pönötystä, enemmän onnistumisen iloa!

KLO 10:45-11:30

 • Jalmari Eklund: Inhimillinen pääoma menestystekijänä. Hiljainen tieto hyötykäyttöön.
 • Taina Uimonen: Työyhteisön pattitilanne ei esimiestä tapa vaan opettaa. Ideana työpajassa on päästä käytännössä kokeilemaan, miten eri tavoin työyhteisöjen yhteentörmäyksiä voi ratkoa.

KLO 11:45-12:30

 • Annika Havaste: Pidä huolta suolistostasi, niin se pitää huolta sinusta
 • Sara Rouvinen: Esiintymisjännitys voimavaraksi. Löydä sisäinen karismasi. Nopeita käytännön harjoituksia oman esiintymisjännityksen käsittelyyn ja itsensä ilmaisun voimistamiseen.
 • Pertti Berg: Katse tulevaisuuteen – tekoälyn hyödyntäminen osaamisen kehittämisessä. Perehdymme tässä esityksessä koulutuksen perinteisiin ongelmiin ja niiden mahdollisiin ratkaisuihin tekoälyn kautta. 

ILTAPÄIVÄ 14.8.

KLO 13:00-13:45

 • Jaana Hautala ja Sari Coutentacis: Palautumisen kulttuurilla lisää tuottavuutta ja hyvinvointia: Onko keskittymiskyky hukassa – näin kehität mentaalityökaluilla keskittymistä, tilannetajua sekä päätöksentekoa
 • Jalmari Eklund: Inhimillinen pääoma menestystekijänä. Asiakkaan silmälasit arjen kehittämisen työkaluna

KLO 14:00-14:45

 • Riitta Hyppänen: Miten luoda onnistumisen kulttuuria? Tule mukaan työpajaan keskustelemaan ja saamaan vinkkejä siitä, miten esimiestyössä voidaan tukea oppimista ja tuoda onnistumisia esille. Työssä oppimista, energisempiä palavereita ja uutta tuulta kehityskeskusteluihin. Vähemmän pönötystä, enemmän onnistumisen iloa!
 • Taina Uimonen: Työyhteisön pattitilanne ei esimiestä tapa vaan opettaa. Ideana työpajassa on päästä käytännössä kokeilemaan, miten eri tavoin työyhteisöjen yhteentörmäyksiä voi ratkoa.

KLO 15:00-15:45

 • Pasi Sillanpää: Oman ammattilaisuuden kehittäminen itsetuntemuksen ja uusien taitojen avulla
 • Sara Rouvinen: Äänitreenillä voimaa puheeseen. Ääni on kehon instrumentti, anna sen soida. Nopeita käytännön harjoituksia oman äänen huoltoon, hengitykseen, voimistamiseen ja puheen selkeyteen.
 • Leena Helenius: Työhyvinvoinnin johtamisessa ensimmäiset askeleet ovat ymmärtää, mitä työhyvinvointi tarkoittaa omassa organisaatiossa ja millä tolalla työhyvinvointi yleisesti on. Vasta sen jälkeen voidaan miettiä, miten työhyvinvointia ylläpidetään ja kehitetään. Tule ideoimaan ja oivaltamaan, miten työhyvinvointia voidaan edistää sinun organisaatiossasi, niin esimiesten kuin muidenkin toimesta.

KLO 15:45-16:00 

 • Päivän yhteenveto ja loppusanat

Kuka on kuka – tutustu Suomen huippuvalmentajiin!

Pertti Berg

Kehitysjohtaja

Koulutustuotteiden ja -palvelujen suunnittelun lisäksi palvelen asiakkaita osaamisen kehitysprojektien arkkitehtinä sekä kouluttajana ja erikoisasiantuntijana. Insinööritaustani ja loputon innostus digitaaliseen teknologiaan on tehnyt minusta myös digitaalisen maailman ikuisuusopiskelijan. Tällä hetkellä kiintopisteenäni on tekoälyteknologian tuomat mahdollisuudet, digitalisaatio yritysmaailmassa ja osaamisen kehittämisen mullistaminen. Oikealla osaamisella muutamme haasteet kehitykseksi ja teknologian tehokkuudeksi.

Sari Coutentacis

Palautumisvalmentaja

Haluan motivoida, kannustaa ja auttaa ihmisiä paremman palautumisen pariin, koska se lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia, terveyttä ja onnellisuutta. Palautumisen taidot luovat tasapainoa tekemiseen ja olemiseen sekä kehittävät itsetuntemusta, vuorovaikutusta ja henkistä ja fyysistä suorituskykyä. Kun tunnistaa voimavaransa ja kulloisetkin stressitekijät, on askeleen edellä kaikkea kuormittavaa ja pystyy ennaltaehkäisemään stressistä aiheutuvia haasteita.  Valmennan, ohjaan ja koulutan yksilöitä ja ryhmiä.

Jalmari Eklund

Yritysvalmentaja

Tarjoan ainutlaatuisia, LEAN-pohjaisia ​​koulutus- ja valmennuspalveluita vahvalla palvelukulttuurisella ajattelulla. Minulla on monipuolinen kokemus asiakasrajapinnasta, sekä palvelun toteuttajana, palveluiden kehittäjänä että palveluorganisaation johtajana. Autan yrityksiä ja organisaatioita
muutoksen johtamisessa, asiakaspalvelun parantamisessa ja tuloksellisen liiketoiminnan kehittämisessä. Haastan sinut miettimään, hukataanko teillä henkistä pääomaa?

Jaana Hautala

Yritys- ja mentaalivalmentaja

Olen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sekä itsensäjohtamisen vahva puolesta puhuja.
Intohimokseni on kymmenen vuoden ja satojen valmennusten aikana noussut henkinen suorituskyky, palautuminen ja metataidot eli tämänpäivän työelämätaidot. Haluan tuoda uudenlaista näkemystä siihen, miten kuormituskulttuurista luodaan hyvinvoivaa palautumiskulttuuria.

Annika Havaste

FLT Ravintovalmentaja®

Olen ravitsemuksen ammattilainen ja tittelini FLT tulee sanoista funktionaalinen lääketiede, jossa terveyden hoitamista katsotaan yksilöllisesti ja laaja-alaisesti. Stressi on taustatekijänä suuressa osassa sairastumisista  ja suoliston hyvinvointi tunnustetaan jo terveyden perustaksi. Olen asiakastyöni  ja opintojeni kautta perehtynyt stressin ja suoliston hoitoon ravitsemuksen  ja elintapojen avulla.

Leena Helenius

Ihmisten valmentaja ja HR:n ammattilainen

Autan kehittämään organisaation ja sen henkilöstön osaamista ja valmiuksia. Yhdistän tekemisessä esimieskokemustani, henkilöstöhallinnon osaamistani sekä pitkän työuran tuomaa näkemystä työelämästä. Minua kiinnostavat ennen kaikkea ihmiset, työelämä ja näiden kahden kohtaaminen työsuhteissa. Olen myös Certified Business Coach® ja International Coach Federationin jäsen.

Riitta Hyppänen

Työelämän uudistaja

Olen johtajuuden kehittäjä ja merkityksellisempien työpäiväkokemusten rakentaja. Haluan olla mukana  rakentamassa työyhteisöjä, joissa luottamus, oikeudenmukaisuus ja keskinäinen kunnioitus kohtaavat vahvan liiketoiminnallisen osaamisen. Olen myös DigiRiittana, joka pohtii työelämämurros monenlaisista tulokulmista. Tule mukaan hakemaan pirteää aloitusta syksyn haasteisiin!

Sara Rouvinen

Puheviestinnän FM, Vokologi

Olen puheen ja äänen personal trainer, näyttelijä ja laulaja. Minulla on vuosien valmennuskokemusta yrityksissä ja Start upeissa Suomessa ja ulkomailla. Etsin ja vahvistan sinun parhaita puoliasi lavalla ja elämässä. Opit myös, miten esiintymisjännityksen voi kääntää voimavaraksi. Tule hakemaan parhaat käytännön vinkit esiintymiseen ja äänenkäyttöön.

Pasi Sillanpää

Markkinoinnin ja muutoksen vaikuttaja

Minulla on käytännöllisen rohkeita näkemyksiä, enkä pidä niitä vakan alla. 30 vuoden jälkeenkin olen edelleen ajassa kiinni ja perillä moderneista mahdollisuuksista. Tule kuulemaan, miten nopea oppiminen ja kokemus yhdistetään voittavalla tavalla. Kerron myös, miksi ”minä minä” -henkilöbrändit häviävät kilpailun markkinoilla.

Taina Uimonen

Työyhteisösovittelija, viestintävalmentaja

Ratkon työyhteisöjen konflikteja sovittelun keinoin. Valmennan ja sparraan esimiehiä selvittämään oman tiiminsä ristiriitatilanteita. Uskon, että erilaisten ihmisten yhteentörmäykset ovat esimiehille verraton mahdollisuus kehittyä ja kasvaa. Tule kokeilemaan, miten eri tavoin työyhteisöjen yhteentörmäyksiä voi ratkoa!