Sari Coutentacis

Haluan motivoida, kannustaa ja auttaa ihmisiä paremman palautumisen pariin, koska se lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia, terveyttä ja onnellisuutta. Palautumisen taidot luovat tasapainoa tekemiseen ja olemiseen sekä kehittävät itsetuntemusta, vuorovaikutusta ja henkistä ja fyysistä suorituskykyä.

Kun tunnistaa voimavaransa ja kulloisetkin stressitekijät, on askeleen edellä kaikkea kuormittavaa ja pystyy ennaltaehkäisemään stressistä aiheutuvia haasteita.  Valmennan, ohjaan ja koulutan yksilöitä ja ryhmiä.

Intohimoni on tuoda inhimillistä kilpailukykyä, jossa ihmisyys on keskiössä

Sari Coutentacis

Palautumisvalmentaja ICF LifeCoach, EFT ja NLP practitioner  | Fysioterapeutti

Olen Sari Coutentacis. Haluan motivoida, kannustaa ja auttaa ihmisiä paremman palautumisen pariin, lisäten / koska se lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia, terveyttä ja onnellisuutta. Palautumisen taidot luovat tasapainoa tekemiseen ja olemiseen sekä kehittävät itsetuntemusta, vuorovaikutusta ja henkistä ja fyysistä suorituskykyä. Kun tunnistaa voimavaransa ja kulloisetkin stressitekijät, on askeleen edellä kaikkea kuormittavaa ja pystyy ennaltaehkäisemään stressistä aiheutuvia haasteita. Valmennan, ohjaan ja koulutan yksilöitä ja ryhmiä oivaltamaan palautumisen merkityksen ja oppimaan taitoja ja työkaluja, jotka toimivat kehon, mielen ja tunteiden tasolla. Syksyllä 2018 valmistuin ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi.

Sari Coutentacis koulutukset

Yhteystiedot