Sara Rouvinen

Meissä kaikissa asuu loistava esiintyjä. Sinun pitää vain kaivaa se esiin.

Sara Rouvinen on monipuolinen valmentaja. Hän on kehittänyt ammattitaitoaan opiskelemalla puheviestinnän ja vokologian lisäksi aikuiskasvatusta, työyhteisöviestintää, teatteri ja draaman tutkimusta, tiedotusoppia, sosiaalipsykologiaa, sekä laulua ja tanssia.

Sara on opiskellut myös näyttelijäntyön tekniikoita ja kulttuurien välistä viestintää Duisburg-Essenin yliopistossa Saksassa ja esiintynyt mainoksissa ja TV-sarjoissa puherooleissa; Downshiftaajat 2 sekä Puoli Seitsemän, Yle.

Kiinnostus salsan rytmeihin sai hänet lähtemään useaksi vuodeksi töihin Etelä-Amerikkaan Venezuelaan ja Kolumbiaan, jossa hän toteutti laajan musikaaliprojektin kaksikielisissä kouluissa ympäri maata.  

myTalentia Sara Rouvinen
n koulutukset myTalentiassa

Vapauta oma äänesi. Saatat yllättyä siitä, mitä löydät sen takaa!

Sara Rouvinen

Puheviestinnän FM, Vokologi
Esiintymis- ja äänivalmentaja | Laulaja ja näyttelijä | Puhetaidon ja äänen Personal Trainer

Sara Rouvinen valmentaa äänenkäyttöä ja esiintymistaitoja eri alojen yritysten henkilöstölle Suomessa ja ulkomailla. Hän on toteuttanut Suomen ensimmäisen äänenkäytön hankkeen Helsingin kaupungille syksyllä 2017.

Hän opettaa, miten esiintymisjännityksen voi kääntää voimavaraksi ja miten omaa ääntä voi huoltaa ja kehittää. Hän antaa avaimia myös sanattoman viestinnän ja kehon kielen lukemiseen, sekä auttaa asiakkaittaan kehittämään karismaansa ja vakuuttamaan kuulijansa. 

Omalla, aidolla ja parhaalla äänelläsi ja olemuksellasi loistat vuorovaikuttajana. Sara kannustaa kaikkia esiintymään, kehittämään omaa ääntä ja loistamaan vuorovaikuttajina. Hän uskoo, että kun vakuutat itsesi, vakuutat yleisösi. Ole siis paras versio itsestäsi!

Sara Rouvisen koulutukset

Yhteystiedot

Sara Rouvinen
+358 50 541 0592 | sara.rouvinen@sanabox.co