Pasi Sillanpää

Haluaisitko nostaa asiantuntijuutesi uudelle tasolle?

Tule rohkeasti Pasin räväkälle kurssille, joka ohjaa sinut viiden askeleen kautta ottamaan haltuun asiantuntijuutesi ja kasvattamaan henkilöbrändiäsi haluamaasi suuntaan.

Tänä päivänä yhä suurempi osa itsensä brändäävistä osaa oikeasti asiansa. Hitaiden omaksujien mukaantulo tuo seuraavassa aallossa tilaa osaajille, jotka osaavat mainostamisen lisäksi toteuttaa asioita. 
 
Pasi keskittyykin henkilöbrändin rakentamista käsittelevässä valmennuksessaan siihen, mistä syvällistä osaamista omaavan asiantuntijan kannattaa lähteä liikkeelle ja miten saadaan toivotunlaista huomiota.

Lisää ymmärrystä ja osaamista henkilöbrändäykseen

Pasi on markkinoinnin ja johtamisen ammattilainen, joka aluksi vihasi henkilöbrändejä. Viha johtui siitä, että monen henkilöbrändin pintaa raaputtaessa sisältä löytyikin usein enemmän intoa kuin syvää ja aitoa osaamista.
 
Samaan aikaan kun Pasi muutti suhtautumistaan henkilöbrändeihin, hän itse ja myös ympärillä olevat henkilöbrändit muuttuivat.

Pasi Sillanpään kurssit myTalentiassa

Pasi Sillanpää

Pasi Sillanpää on syntymäutelias kommunikaatiotoimiston operatiivinen johtaja. Hänet tunnetaan myös erityisesti suomalaisesta Twitteristä ja Linkedinistä, joissa molemmissa hän kuuluu Suomen kärkipään vaikuttajiin.

Pasin erikoisalaa ovat kirjallinen viestintä ja puhuminen. Hänen käsistään on lähtenyt satoja kaupallisia tekstejä ja yli tuhat blogia.

Pitkän uransa aikana Pasi on myös ehtinyt toimia 15 vuotta konsulttina johtamisen ja muutosprojektien parissa.

Pasi Sillanpään koulutukset

Yhteystiedot

Pasi Sillanpää
+358 50 302 8770 | pasi.sillanpaa@kuudesaisti.fi