HRD Finland markkinoi ja tarjoaa useiden tuotevalmistajien ja valmentajien sekä konsulttien palveluita. HRD, eli Human Resource Development tarkoittaa kaikkien henkilöstöresurssien kehittämistä. Siksi edustamme valikoituja suomalaisia ja kansainvälisiä huippuosaajia. HRD Finland palvelut kattavat koko organisaation menestymisen kannalta tärkeimmät elementit.

Vahvuutemme tulee siitä, että partneriverkostoomme kuuluu satoja eri alojen osaajia, jotka toimivat kansallisesti ja kansainvälisesti omien alojensa huippuosaajina.

HRD Finland järjestää valmennuksia sekä avoimina tilaisuuksina että yrityksille räätälöityinä. Monet asiakkaamme haluavat kokonaisvaltaisen valmennuspaketin, jossa yhdistetään lähivalmennus ja e-koulutus.

Ammattiosaaminen on kykyä yhdistää tiedot ja taidot parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi

Panu Hämäri

Muutosasiantuntija
Myyntikouluttaja  | Kehitysasiantuntija

Panu on toiminut konsulttina ja kouluttajana lähes 30 vuotta ja kehittänyt itseään maailman johtavien kouluttajien tuella.

Yrittäjänä Panu on oppinut myynnin ja markkinoinnin merkityksen kehittämisen yhtenä avainalueena ja hän on toiminut satojen yritysten ja organisaatioiden kehittäjänä.

Panu tunnetaan innostavana ja mukaansatempaavana kouluttajana, joka auttaa sekä yksilöitä että organisaatioita pääsemään parempiin tuloksiin kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

HRD Finland koulutukset

Yhteystiedot

Panu Hämäri
+358 50 464 8295 | info@hrd.fi