Markku Vierula

Korkealta näkee kauemmas.

Markku Vierula auttaa yrityksiä katsomaan liiketoimintaansa laajalla perspektiivillä sekä saamaan osaamisesta enemmän irti markkinoinnin, myynnin ja viestinnän yhteispelillä.

Hän on integraation asiantuntija, joka kouluttaa ja konsultoi yrityksiä koosta ja toimialasta riippumatta. Markun erikoisosaamista on erityisesti integraation käytäntöön siirtäminen tietoa lisäämällä ja osaamista kehittämällä.

Markku Vierula

Kouluttaja | Luennoitsija | Kirjailija

Hei, olen Markku Vierula. Erikoisosaamistani on yrityksen markkinoinnin, myynnin ja viestinnän yhteispeli ja etenkin sen käytäntöön vienti.

Minulla on yrittäjäkokemusta vuodesta 2006 lähtien. Matkan varrella yrityksiä on kertynyt kuusi, joiden perustajana, omistajana ja vetäjänä olen ollut. Kaikilla yrityksilläni on ollut hieman erilainen lähtökohta: osa on tyhjästä luotuja tuliteriä yrityksiä, osa on ostettu valmiina liiketoimintana ja kehitetty siitä edelleen ja osassa on tartuttu ruoriin muiden kutsusta.

Olen aina korostanut liikeidean merkitystä. Monesti ajatellaan, että yrityksen perustaminen tietylle toimialalle on yhtä kuin liikeidea. Yleisesti ottaen se ei kuitenkaan riitä, sillä lakitoimiston perustaminen ei ole liikeidea. Kalastustarvikeliike ei ole vielä liikeidea.

Liikeidea on se pieni erotteleva tekijä, jolla yritys onnistuu astumaan yhden askeleen rivistä muiden edelle. Työkaluja liikeidean terävöittämiseksi on useita ja yrityksen kehittämistä on perusteltua tarkastella useiden näkökulmien kautta. Nyt, jos koskaan kehittämiseen pitää ottaa myös luova ote!

Liikeidean jalostamisen ajatuksena on tarjota jotain muuta kuin mitä kilpailijat tarjoavat ja tuoda arvoa asiakkaille.

Katso Markun esittelyvideo

Markku Vierulan koulutukset

Varasto loppu

Johtaminen / Liiketoiminta

Terävöitä liikeideaasi

Yhteystiedot

Markku Vierula
+358 40 522 3434 | markku@vierula.com