Markku Silvennoinen

Kenialaisen sananlaskun mukaan ”Ne, jotka haluavat mennä nopeasti, kulkevat yksin. Ne, jotka haluavat mennä pitkälle, kulkevat yhdessä.”

Markku on pitkän linjan ammattilainen. Yrittäjä vuodesta 2013 – Onnistumisen avaimia.

Ylioppilas Savonlinnan lyseosta 1969, hallintonotaari Tampereen yliopistosta 1972.

Opiskeluja muun muassa Helsingin kauppakorkeakoulun avoimessa korkeakoulussa (business-markkinointi, henkilöstön palkitseminen, yrityksen perustaminen ja projektin johtaminen), VIA Groupon (aikaisemmin Yritysvalmennus) ja Wiltrainin kurseilla (Tilannejohtaminen, Taitava vaikuttaja, Johtamisen ihmistuntemus, ja Persoonallinen myynti -ohjelmat) ja Leadership Academyn Julkishallinnon johtamisen kehitysohjelmassa (2004 – 2006). Koulutin SuPerissa ammattiosaston puheenjohtajia Taitava vaikuttaja -koulutusohjelmalla Wiltrainin valtuutuksella.

 

” Jokainen, joka haluaa kehittyä, on nuori.”

Markku Silvennoinen

Kouluttaja | Luennoitsija | Tietokirjailija

Markku Silvennoinen on uuteen innostuva tietokirjailija ja valmentaja. Yli 40 vuoden työelämäkokemus. Kirjoittanut yksin ja ja kumppanien kanssa 13 tietokirjaa alais-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoista, sosiaalisesta verkostoitumisesta, palautteesta, johtamisesta sekä sopimus- ja neuvottelutoiminnasta.

Markku on mukana innostavissa joukkueissa: Organisaation kehittäjät ja suunnittelijat- sekä Rauhankone -yhdistyksissä ja HR Book Clubissa.

Markku Silvennoisen koulutukset

Yhteystiedot

Markku Silvennoinen
+358 40 5041871 | markkusilvennoinen1@gmail.com