Jaana Hautala

Ajattelu- ja tunnetaidot sekä keskittymiskyky ja vuorovaikutustaidot ovat perustana niin yksilön kuin tiimin menestymisessä

Jaanan on sanottu olevan innostava kohtaaja, joka jättää vahvan läsnäolon ja luottamuksen jälkeen. Jaana on viimeisen 10 vuoden aikana ollut yli 100 organisaatiossa tuomassa energisyyttä ja oivalluksia. Luennoilla ja verkossa Jaana ei jätä ketään kylmäksi, vaan haluaa innostaa ja kannustaa. Hänen palautteissa nousevat sanat: innostava, aito, oivalluttava ja itsensä likoon laittava. Jaana on luottamuksen rakentaja ja vahvistaja, jonka vahva läsnäolo ja sallivuus antavat tilaa sekä uudistumiselle että kasvulla. Jaana on mielen voiman vahva puolestapuhuja.

Valmennukseni sekä luennot sisältävät toimivia sekä mittavia valmennusmenetelmiä itsensä johtamiseen ja palautumiseen. Parhaat tulokset saavutetaan prosessinomaisilla valmennuksilla, mutta myös yksittäisellä luennolla saavutetaan innostavia oivalluksia ja energiatason nostoa. Tietoa meillä kaikilla on paljon, mutta muutos ja uudistuminen lähtee ajattelutavan muuttamisesta ja omista oivalluksista.

myTalentia Jaana Hautala
myTalentia Jaana Hautala Mieli

Intohimoni on tuoda inhimillistä kilpailukykyä, jossa ihmisyys on keskiössä

Jaana Hautala

Yritys- ja mentaalivalmentaja
NLP Trainer  | Tietokirjailija

Olen Jaana Hautala innostava kohtaaja, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vahva puolestapuhuja ja valmentaja. Olen 10 vuotta sitten täysin hurahtanut tutkimaan ihmisen tasapainoa ja uudistumista. Intohimoni on henkinen suorituskyky, palautuminen ja metataidot eli mielentaidot sekä vuorovaikutus alati uudistuvassa ympäristössä. Tämän päivän elämä vaatiikin meiltä kaikilta suuren määrän henkistä kapasiteettiä. Ajattelutaidot, palautuminen sekä muutoskyky ovat tänään taitoja menestykseen.  Meillä kaikilla on niin paljon voimavaroja sekä potentiaalia, jotka voimme aktivoida käyttöömme.

Luennoin ja valmennan tiimejä sekä yksilöitä metataitojen äärellä - itsensä johtaminen, mielentaidot sekä vuorovaikutus alati muuttuvassa ja uudistuvassa ympäristössä. Intohimoni on kouluttaa myös käytännönläheistä itsensä johtamisen- ja uudistamisen työkalua eli NLP:tä.  Valmennuksen ja koulutuksen lisäksi olen innostunut kirjoittamaan. Ensimmäisen tietokirjani kirjoitin Jerry Ketolan kanssa Mielestä ja työkunnosta. Sen julkaisi Otava syksyllä 2017. Tuotan ajateltavaa ja pohdin aktiivisesti mielentaitoja, palautumista sekä vuorovaikutusta Twitterissä, Linkedinissä ja Facebookissa.

Jaana Hautalan koulutukset

Yhteystiedot

Jaanan löydät monista lehtiartikkeleista, videoista ja televisiosta.

Lisää linkkejä löytyy oivaltamaan.fi sivuilta

Jaana Hautala
+358 50 340 6288 | jaana.hautala@oivaltamaan.fi