Virtaa ravinnosta työpäivään!

Tila
Ei aloitettu
Ohje
Suljettu
Aloita kurssi
This kurssi is currently closed

Virtaa ravinnosta! Miten löydät kehon ja mielen tasapainon sinulle sopivalla ruokavaliolla

”Lähetän fanikirjeen J Olen nyt ahmaissut kirjasi kannesta kanteen ja todellakin ahmaissut. Tykisti tietoa, mutta niin mukavasti ja sujuvasti paketoituna, ettei se missään vaiheessa uuvuttanut.
Paljon pieniä, hyviä knoppeja, joita ei ole lainkaan tullut ajatelleeksi syömisestä, ruuasta ja ylipäätään kaiken kokonaisvaikutuksesta. Tietenkin tämä on itselleni tosi ajankohtaista asiaa ja siksikin kirjaasi luin silmät kiiluen (malttamatta mennä nukkumaan, joka on sinänsä ongelma, koska juuri sitä unta tarvitsisin enemmän)  Mutta eiköhän kaikki muutkin lukijat saa samanlaisia ahaa-elämyksiä.” – Johanna

Kun haluat ymmärtää piilevän hiljaisen tulehduksen, suoliston ja sen bakteeriston, stressin ja elämäntapojesi yhteyden terveytesi hoitamisessa ja oppia hoitamaan itseäsi kokonaisvaltaisesti, on tämä kirja juuri sinulle.

Jos siis olet etsinyt tapoja tehdä täyskäännöksen terveytesi ja suolistosi parantamiseksi, voit tehdä sen kirjan avulla.

Saat käteviä listoja, joiden avulla hahmotat ruoka-aineet, joiden avulla vähennät hiljaista tulehdusta, joka on kaikkien sairauksien taustalla. Saat myös ohjeet oikeanlaisten rasvojen ja kuitujen valintaan ja määriin. Opit myös, millaisia ruoka-aineita kehosi rakastaa, ja mitkä sairastuttavat. Tiesitkö, että rasvatkin vaikuttavat tulehdukseen? Jos sinulla on ylipainoa, kipeät nivelet, iho-ongelmia suoliston oireita tai muu terveyshaaste, on oikeanlaisten rasvojen valinta avainkysymys terveemmän elämän saavuttamisessa.

Saat myös konkreettisia ohjeita suoliston hoitoon. Terve suolisto ja hyvä bakteerikanta ovat terveyden perusta. Suolistosta lähtee niin terveys kuin sairaus.

Kirja antaa myös ohjeita hyvää uneen ja liikuntaan, sillä vain kokonaisvaltainen lähestymistapa terveyden parantamisessa tuo todellisia, pysyviä tuloksia.

Kun olet tehnyt suunnitelmasi kirjan ohjeiden avulla ja teet muutokset, niistä tulee pysyvä osa elämääsi, eikä sinun enää tarvitse ponnistella. Voit lopullisesti unohtaa laihdutuskuurit ja suolisto-ongelmat ja keskittyä olennaiseen: iloiseen, täyteen elämään.

Kurssin sisältö

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa