Hallitse ja huolla ääntäsi

Tila
Ei aloitettu
Ohje
Suljettu
Aloita kurssi
This kurssi is currently closed

Haluaisitko sinä loistaa yleisön edessä omana itsenäsi ja juuri sellaisena kuin olet? Tuntuuko sinusta joskus, että ääni ei kulje ja pala on kurkussa? Kaipaatko vinkkejä vakuuttavaan puhumiseen ja äänenkäyttöön?

Äänenhallinta ovat jokaisen oikeus ja opittavissa oleva taito. Me kaikki pystymme kehittymään äänenkäyttäjinä. Tämä käytännönläheinen äänenkäytön ja kehotietoisuuden verkkokurssi johdattaa käyttäjän lempeästi kaikkien esiintymisvaiheiden läpi aina valmistautumisesta isoille lavoille asti. Se sopii kaikille, jotka elämän varrellaan puhuvat yleisön edessä, oli sitten kyseessä juhlapuhe, myyntipuhe tai seminaari, lapsiryhmien tai urheiluseurojen ohjaaminen, juontokeikat lavalla, radiossa, podcastissä tai videolle esiintyminen.

Kurssi soveltuu kaikille puhetyöntekijöille eli kaikille, jotka käyttävät ääntä ja esiintyvät kuten kouluttajat, opettajat, esimiehet, assistentit, lääkärit, hoitajat, sosiaalityöntekijät, asiakaspalvelutyöntekijät, myyntityöntekijät, virkamiehet, matkailu, museo ja turismi alan ihmiset, yrittäjät, urheiluvalmentajat, päiväkodintyöntekijät, laulajat, näyttelijät.

Monipuolisia, hauskoja ja erilaisia harjoituksia voi soveltaa käytännön työelämään ja arkeen. Opit käyttämään ääntäsi monipuolisesti. Tervetuloa äänenkäytön monipuoliselle kurssille!

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa