Asiantuntijasta oman alansa vaikuttajaksi

Johtamisen ja liiketoiminnan koulutukset
Tila
Ei aloitettu
Ohje
Suljettu
Aloita kurssi
This kurssi is currently closed

Pasi Sillanpään kurssit myTalentiassaPasi Sillanpään räväkkä ja huumorinkin huomioiva verkkovalmennus asiantuntijan henkilöbrändin rakentamisesta, perustuu viuosien kokemukseen asiantuntijuuden markkinoinnista. Pasilla on myös vankka markkinointitausta, normaaliin bisnestyyliin nähden terävä kynä ja sana hallussa. Hän tuntee henkilöbrändin rakentamista niin blogien, puheiden, kissanristiäisissä patsastelun, videoiden, podcastien kuin verkkokeskusteluiden kautta. Hänen osaamistaan todistaa sekin, että hänen tekstinsä saavat ihmiset keskustelemaan, ajattelemaan uudella tavalla ja verkostoitumaan. Sosiaalisesta mediasta hän on erityisen vahva Linkedinin ja Twitterin käyttäjä ja tietää, miten näissä medioissa rakennetaan uskottavaa ammatti-identiteettiä.

Vaikka henkilöbrändin rakentamisesta suuri osa on julkisuutta, on kaiken ydin siinä, että asiantuntija tuntee omat vahvuutensa. Siksi Pasi lähteekin siitä, että ennen kuin aloitetaan asiantuntijan henkilöbrändin rakentaminen, tulee sinun tietää, kuka oikeasti olet.

Siihen ja moneen muuhunkin kysymykseen löytyy vastauksia tältä hyvän palautteen saaneelta kurssilta.

Ja jos haluat lisää vuorovaikutusta, voit kysyä häneltä myös suoraa henkilökohtaista valmennusta tai vaikkapa pyytää puhumaan aiheesta luoksenne.

 

 

 

 

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa