Rakenna ja markkinoi oma henkilöbrändisi kirjoittajana

Tila
Ei aloitettu
Ohje
Suljettu
Aloita kurssi
This kurssi is currently closed

Pasi Sillanpään kurssit myTalentiassaTervetuloa Pasin ”Rakenna ja markkinoi oma henkilöbrändisi kirjoittajana”

Valmennus vaikuttavan sisällön luomiseen. Neuvoja hyvän aloituksen, erinomaisen johdannon, kivenkovan argumentoinnin ja varpaisiin asti säteilevän tunteen rakentamiseen.

Tämän kurssin kuluessa opit muokkaamaan sisältöäsi kuin ammattilaiset.

Vaikka henkilöbrändin rakentamisesta suuri osa on julkisuutta, on kaiken ydin siinä, että asiantuntija tuntee omat vahvuutensa. Siksi Pasi lähteekin siitä, että ennen kuin aloitetaan asiantuntijan henkilöbrändin rakentaminen, tulee sinun tietää, kuka oikeasti olet.

Siihen ja moneen muuhunkin kysymykseen löytyy vastauksia tältä hyvän palautteen saaneelta kurssilta.

Jos olet miettinyt sitä, miksi jonkun toisen puhe tai blogi saa niin paljon enemmän tykkäyksiä kuin sinun, niin kerron yhden salaisuuden. He ovat ymmärtäneet sinua paremmin, mitä yleisö on valmis kuulemaan ja miten se tarjotaan kiinnostavasti.

Sosiaalisen median räjähdys ja yritystapahtumien määrän kasvu ovat nostaneet puhe- ja kirjoitustaidon uuteen kukoistukseensa. Kaikkien ei ole pakko kirjoittaa tai puhua, mutta niillä jotka näitä keinoja hyödyntävät, on muita enemmän mahdollisuuksia.

Jos vielä mietit, miksi minä ja muut asiantuntijat kirjoittavat ja puhuvat, lainaan hieman vapaalla tyylillä Winston Churchillin tunnettua ajatusta.

”Ihminen jolla on kehittynyt puheen taito, on täysin riisuttunakin vaarallisempi kuin mikään armeija”.

Valmennus sisältää henkilökohtaisen palautteen omasta tekstistä. 

Valmennus aloitetaan oman asiantuntijuuden eli brändikuvan kehittämisen moduuleilla (Vahvista asiantuntijuus – Tulosta itsellesi työkirja, 8 ensimmäistä kohtaa), jonka jälkeen seuraa Puheen ja blogin kirjoittamisen valmennusmoduulit ( Kurssin esittely – Hienosäätö, 5 viimeistä kohtaa).

HUOM! Moduulit aukeavat näkyviin vasta 15.10.2018

 

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa