MMA: Ole oman elämäsi johtaja

Tila
Ei aloitettu
Ohje
Suljettu
Aloita kurssi
This kurssi is currently closed

Ole oman elämäsi johtaja kurssi on pidetty livenä 24.11.2017 klo 9-12

Kouluttajan toimii Riitta Pallasvuo, Like4k

Valmennuksen esittely ja tavoitteet:
Tuntuuko sinusta, että muut hallitsevat kalenteriasi ja toimit koko ajan veitsenkärjellä?
Itsensä johtaminen on taito, joka tuottaa tulosta sekä yksilölle että työyhteisölle. Tunnista omat vahvuutesi ja heikkoutesi, niin sinulla on hyvä lähtökohta kehittymiselle.

Valmennuksen tavoite on ymmärtää paremmin itseä ja sitä kautta muita ihmisiä.

Tässä valmennuksessa keskitytään erilaisten työkalujen käyttöön oman työn priorisoimiseksi esimerkkien kautta.

Lisämaksusta on mahdollisuus teettää Peili-käyttäytymisprofiili, joka muodostuu itsearviosta ja vähintään viiden muun henkilön arviosta.

Valmentaja Riitta Pallasvuo on toiminut yrittäjä jo 10 vuotta. Hän on kouluttaja, ammattitutkintojen arvioija ja yrittäjien mentori. Hänen erikoisosaamistaan on yrittäjyys, johtaminen, viestintä ja terveys- ja hyvinvointitoimiala. Riitta on toiminut vaativissa johtamisen tehtävissä mm. johtoryhmän jäsenenä ja on oppinut yhdistämään työn, opiskelun, perheen ja liikuntaharrastukset elämässään. Hän on myös aktiivisesti mukana yhdistystoiminnassa, kuten Markkinoinnin ja Myynnin yrittäjien hallituksen varapuheenjohtaja ja aiemmin Vantaan naisyrittäjien puheenjohtaja.
Hän on opiskellut Jyväskylän- ja Helsingin kauppakorkeakouluissa pääaineena johtaminen ja sivuaineena viestintä. Hän on myös työpaikkaohjaaja ja sertifioitu PeiliTM- käyttäytymis-profiilin valmentaja

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa