Esimies pattitilanteessa -opas

Tila
Ei aloitettu
Ohje
Suljettu
Aloita kurssi
This kurssi is currently closed

Käytännön vinkkejä ristiriitojen ratkojalle

Kahdella ihmisellä tai porukalla on erimielisyyksiä. Välit ovat huonot, yhteistyö tökkii. Jotakuta mustamaalataan, toisesta tehdään syntipukki. Yksi harrastaa mykkäkoulua, toinen rakastaa draamoja, kolmas kieroilee ja juonittelee. Tunteet jylläävät, perustyö unohtuu.

Kuulostaako tutulta? Ei ihme, jos kuulostaa. Kun töitä tehdään yhdessä, syntyy vääjäämättä ristiriitoja ja tapahtuu yhteentörmäyksiä. Pahimmillaan riitojen synnyttämät tunnekuohut hukuttavat alleen normaalit työelämätaidot. Seurauksena voi olla tuhoista ongelmakierre.

Sovittelen työyhteisöissä konflikteja ja valmennan ristiriitojen ratkaisutaitoja.  Olen tavannut lukuisia esimiehiä, jotka kertovat olevansa turhautuneita ja avuttomia johdettaviensa yhteentörmäyksissä. Vastassa on usein pitkään muhineita erimielisyyksiä, voimakkaita tunteita ja solmuun menneitä ihmissuhteita.

Opas on hyvin käytännöllinen. Olen koonnut oppaaseen kaiken, minkä työyhteisösovittelu on minulle opettanut. Saat jopa esimerkkejä, mitä voit erilaisissa ristiriitatilanteissa sanoa.  Esimerkit toimivat, kunhan muokkaat ne omiin tilanteisiisi ja suuhusi sopiviksi.

Opas sopii

  • Esimiehille ja johtajille, jotka haluavat kehittää konfliktien ratkomistaitojaan
  • HR-ammattilaisille
  • Esimiestyöhön suuntaaville
  • Kaikille, jotka haluavat ennaltaehkäistä ristiriitoja ja parantaa ristiriitojen ratkaisutaitojaan
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa