Doninto – Agenttitaso 1

Tila
Ei aloitettu
Ohje
Suljettu
Aloita kurssi
This kurssi is currently closed

Miksi Doninto?

Tuntuuko sinusta, että työpaikkasi ilmapiiri on iloton tai nihkeä? Maristaanko teillä liikaa? Oletko toivonut, että joku tekisi asialle jotakin? Haluatko uudistaa työelämäsi, löytää sisäisen motivaatiosi ja saada lisää autonomiaa työhösi?

Tartu toimeen

Usein varsinkin suurissa organisaatioissa voi olla vaikea saada johtoryhmä vakuuttuneeksi siitä, että asialle pitää tehdä jotakin. Ja vaikka tahtotila olisikin myönteinen, on haastavaa löytää työilmapiirin kehittämiseen sopiva ja arkeen pysyviä muutoksia aikaansaava toimija. Usein kehittämishankkeet jäävät lopulta tehottomiksi, arki jatkuu kuten ennenkin.

Ryhdy agentiksi

Entä jos voisit itse tehdä asialle jotakin? Ryhdy Doninto Agentiksi! Saat salaisia tehtäviä suorittaaksesi, ensin helppoja ja yksinkertaisia, sitten asteittain vaikeampia. Tehtävien tarkoitus on parantaa työpaikkasi vuorovaikutuskäytänteitä tartuttamallasalaa työn ilon virusta työtovereihisi ja värväämällä siten vähitellen lisää agentteja mukaan! Tehtävä tehtävältä saat lisää työkaluja, joita voit käyttää jatkuvasti arkesi sujuvoittamiseksi. Kun virus on tartutettu riittävän moneen ja muutospesäkkeitä on riittävästi, mikään organisaatiokulttuuri ei voi enää pysyä muuttumattomana!

Värvää muita

Jos onnistut värväämään avuksesi agenttitiimin työpaikaltasi ja rakentamaan eräänlaisen Troijan hevosen organisaatioonne ja lisäksi tallennatte raportit tuloksista huolellisesti, siitä kertyy lisäksi vahva todistusaineisto aikaansaamastanne muutoksesta. Voitte sitten esittää sen johtoryhmällenne ja ehdottaa Doninto Questiin osallistumista koko organisaationne voimin!

Doninto agentin missio

Tehtävien tarkoitus on tuottaa lisää iloa työelämään sinulle ja muille. Syvällisempi tarkoitus on lisätä työn imua, sisäistä motivaatiota, merkityksellisyyden tunnetta ja psykologisen turvallisuuden tasoa tiimissäsi ja työpaikallasi. Agentilla tulee olla hyvin kehittynyt tilannetaju ja empaattinen lähestymistapa tehtävien suorittamisessa, jotta vältetään turhat sivullisten säikähdykset, nolot tilanteet tai loukkaantumiset. Onnistuessasi tuottamaan iloa toisille saat itsekin onnistumisen kokemuksen, joka lisää itseluottamusta ja merkityksellisyyden tunnetta.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

2 thoughts on “Doninto – Agenttitaso 1

    • malu says:

      Hei Edi-Siili, osa Agenttitehtävistä saattaa avautua parin päivän välein, jolloin uusia Agentti-toimeksiantoja ja -tehtäviä pääsee suorittamaan kyseisen päivämäärän jälkeen. Mutta – ensimmäisenä saatavilla oleva harjoitus löytyy Yleisohjeita -osuudesta ja tehtävää pääset suorittamaan aivan sinun alaosasta. Klikkaa ”Ensimmäinen tehtäväsi Doninto Agenttina” ja siirryt ko. tehtävään (eli harjoitukseen). ”Klikkaa jatkaaksesi tästä” nappula vie sinut uuden Agenttitehtävän pariin eli Agenttitaso 1 – Tehtävä 1.

Vastaa