Wistec Training Oy

Wistec Training kouluttaa 20 vuoden kokemuksella! Olemme ICT-osaamisen kehittämisen ja toimintatapojen muuttamisen asiantuntijoita. MS Office -aiheiden lisäksi voit kursseillamme opiskella Adoben ohjelmistoja sekä sosiaalisen median perusteita ja työkaluja.

Tavoitteenamme on, että koulutuksistamme saadut tiedot ja taidot muuttuvat arjen toiminnaksi – motivoivasti ja tehokkaasti. Uuden oppimisen tai vanhan kertaamisen voit aloittaa vaikka heti! 

Tutustu kiitosta saaneisiin verkkokursseihimme ja klikkaa omasi ostoskoriin. 

Kouluttajaesittelyt

Pertti Berg on MMA:n kouluttaja

Pertti Berg – Wistec Training

Olen vuosien varrella kouluttanut valtavan määrän Microsoftin Office-ohjelmia loppukäyttäjille. Tällä hetkellä koulutan eniten edistynyttä Exceliä, SharePointia ja Office 365 -työkaluja. Kai kouluttamista pitää kutsumukseksi sanoa. Olin jo kouluaikoina se, joka auttoi muita tunneilla ja huomasin, että se tuottaa minulle iloa.

Uutta opiskellessa pidäthän mielessä, että tehokkuus ei synny siitä, että on maailman nopein hiiren käyttäjä tai osaa kaikki näppäinoikotiet ulkoa. Tehokkuus syntyy siitä, että tekee jokaisen asian yhden kerran ja kunnolla.

 

Esa Riutta on MMA:n kouluttaja

Esa Riutta – Wistec Training

Erikoisalani on sosiaalinen media, graafiset sovellukset ja esitysmateriaalit. Koulutan laajasti sosiaalisen median aiheita aina markkinointiin ja videon striimaamiseen saakka.

Oppimiselle kannattaa antaa hetki, vaikka se olisi pois varsinaisesta työnteosta. Pitkällä tähtäimellä osaaminen säästää paljon enemmän aikaa kuin kuluttaa, hermoista puhumattakaan.

 

Wistecin koulutukset

Varasto loppu

IT / Tietoliikenne

Excel perusteet

Excelin kurssimateriaali on todella selkeää ja videoklipit sopivan lyhyitä. Suosittelen lämpimästi!

Terhi Tarvainen / Oy SKF Ab

Yhteystiedot

Itämerenkatu 1, 00180 Helsinki | +358 30 670 5320 | info@wistec.fi