Tervetuloa Learning omaan oppimisympäristöön

Kehitä osaamistasi ja opi uutta verkkokursseilla!

Olet nyt kirjautuneena Learning Median omaan oppimisympäristöön. Löydät alla olevasta listauksesta jäsenillemme tarkoitettuja valmennuksia. Koulutustarjontamme kasvaa jatkuvasti, joten kannattaa käydä aika ajoin kurkkaamassa uudet kurssit sekä muut mahdolliset itseopiskelumateriaalit!

Learning Median oman tarjonnan lisäksi voit tutustua myös myTalentian koulutusvalikoimaan. Muistathan silloin kirjautua ulos tästä näkymästä ja klikata itsesi myTalentian omille sivuille.

Mukavia oppimishetkiä!

TARVITSETKO APUA?

Jos sinulla on kysyttävää kurssien käytöstä tai sisällöistä, otathan yhteyttä Marie-Louice Eklundiin, puh. 010 123 4567, mle@learningmedia.fi.

 

Learning Median uusimmat koulutukset

UUTUUS!
0,00  sis. ALV
PDF kirja

Henkilökohtainen kehitys

Virtaa työpäivään ravinnosta!

12,50  sis. ALV

Henkilökohtainen kehitys

Blogin ja puheen kirjoittajakoulutus

97,00  sis. ALV
UUTUUS!

Myynti / Markkinointi

Myynnin kolmio

95,00  sis. ALV
UUTUUS!
75,00  sis. ALV

Learning Median kaikki koulutukset

NimiKuvausOsastotArvostelutHintaOsta
52 tapaa kehittää itseään

Kehitä itseäsi vuoden ajan, kerran viikossa.

0 5:stä Perustuen 0 arvosteluun
9,95  sis. ALV
Asiantuntijasta oman alansa vaikuttajaksi

Tässä koulutuksessa kiteytetään ne ajattelumallit ja työmenetelmät, mitä Pasi on käyttänyt noustessaan Twitterissä ja Linkedinissä näkyvien asiantuntijoiden eturiviin. Opit kuinka luot omalle persoonalle parhaiten sopivan lähestymistavan asiantuntijuutesi esille tuomiseen. Kehittyminen lähtee omien vahvuuksien tunnistamisesta ja päätyy siihen, miten rakennat johdonmukaisen viestinnän työsi tueksi.

, ,
5 5:stä Perustuen 1 arvosteluun
197,00  sis. ALV
Blogin ja puheen kirjoittajakoulutus

Blogi, puhe, sähköposti, podcast tai videon käsikirjoitus. Tänä päivänä vaikuttavan kirjoittamisen osaaminen on kullanarvoinen taito.

Suomen kokeneimpiin blogisteihin kuuluva Pasi Sillanpää opettaa tässä valmennuksessa koukuttavan kirjoittamisen perusteet.

, ,
0 5:stä Perustuen 0 arvosteluun
97,00  sis. ALV
Excel perusteet

Opi käyttämään Exceliä tehokkaasti ja käytännönläheisesti. Kurssi sopii niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin käyttäjälle, joka haluaa parantaa työskentelynsä tehokkuutta.

5 5:stä Perustuen 1 arvosteluun
85,00  sis. ALV
Karismaattinen esiintyminen ja äänenkäyttö

Haluatko kehittyä esiintyjänä ja vahvistaa karismaasi?

Esiintymistaito ja äänenhallinta ovat opittavissa olevia taitoja, sillä jokainen voi löytää omat voimavaransa esiintyjänä ja pääsemään pelon jännityksen yli. Sinun tarvitsee vain tietää miten.

Tutustu Saran monipuolisiin, hauskoihin ja erilaisiin harjoituksiin, joita voit soveltaa käytännön työelämään ja arkeen. Opit kääntämään jännityksen voimavaraksi, käyttämään ääntäsi monipuolisesti, rakentamaan puheesi vakuuttavaksi ja kehittämään karismaasi.

Tervetuloa tarinan ja monipuolisen ilmaisun maailmaan!

 

, , , ,
0 5:stä Perustuen 0 arvosteluun
93,00  sis. ALV
Myynnin kolmio

Onko oma myyntityösi tai organisaatiosi myynti toivomallasi tasolla? Myynnin Kolmio -koulutuksessa käydään helposti, mutta riittävän syvällisesti läpi myynnin eri osatekijät: tuote- ja markkinatuntemus, oma osaaminen ja taidot sekä myynnin prosessit ja järjestelmät.

0 5:stä Perustuen 0 arvosteluun
95,00  sis. ALV
Puhtaan ruuan ruokavalio

Tämän reseptikokoelman ohjeilla voit valmistaa monipuolista, kasvispainotteista ruokaa helposti vaikka koko perheelle. Reseptit ovat yksinkertaisia ja raaka-aineet pääosin tavallisesta kaupasta saatavia.

0 5:stä Perustuen 0 arvosteluun
12,50  sis. ALV
Pyritkö järjestön puheenjohtajaksi?

Oletko hakeutumassa jonkin järjestön puheenjohtajaksi? Haluatko saada työkaluja, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi? Silloin valintasi on tämä verkkokurssi.

,
0 5:stä Perustuen 0 arvosteluun
88,00  sis. ALV
Suolisto on toiset aivosi – tue terveyttäsi ja aivotoimintaasi suolistoa hoitamalla

Onko sinulla ongelmia vatsan kanssa, allergioita, ylipainoa, iho-ongelmia? Kaipaatko rutkasti lisää energisyyttä, parempaa mielialaa ja parempaa aivotoimintaa? Huolehtimalla suolistosi hyvinvoinnista parannat terveyttäsi ja vastuskykyäsi.

Käytä kampanjakoodi Terveys25 saadaksesi -25% alennuksen ostoskorissa!

0 5:stä Perustuen 0 arvosteluun
65,00  sis. ALV
Terävöitä liikeideaasi

Terävöitä liikeideaasi on koulutuspaketti, joka sisältää 8 työkalua + 8 parempaa liikeideaa yrityksen kehittämiseen. Päinvastoin kuin yleensä liikeideaa käsittelevissä teoksissa ja koulutuksissa, tässä koulutuksessa kehittämisen näkökulmana on asiakkuuksien tarpeet ja niihin vastaaminen.

,
0 5:stä Perustuen 0 arvosteluun
69,00  sis. ALV
Tuloksellinen myyntitapaaminen

Hyvä myyntitapaaminen onnistuu jopa 20 minuutissa. Asiakkaan ajan kunnioittaminen auttaa sinua viemään kaupan paremmin maaliin. Tämän valmennuksen avulla opit tehokkaan myyntitapaamisen niksit.

, ,
0 5:stä Perustuen 0 arvosteluun
48,00  sis. ALV
Värien ja valotuksen säätö Photoshopissa

Opi korjaamaan kuvien värejä ja valotuksia Photoshopin työkaluilla. Webinaarissa opit muun muassa väritilojen käyttöä ja hallintaa sekä erilaisten säätötasojen käyttöä, värien korjaamista ja muuttamista sekä valotuksen säätöä.

,
0 5:stä Perustuen 0 arvosteluun
40,00  sis. ALV
Virtaa työpäivään ravinnosta!

Käytännön opas siihen, miten ruokit aivosi uuteen vireeseen ja hoidat vatsasi kuntoon.

0 5:stä Perustuen 0 arvosteluun
12,50  sis. ALV