Tervetuloa Learning omaan oppimisympäristöön

Kehitä osaamistasi ja opi uutta verkkokursseilla!

Olet nyt kirjautuneena Learning Median omaan oppimisympäristöön. Löydät alla olevasta listauksesta jäsenillemme tarkoitettuja valmennuksia. Koulutustarjontamme kasvaa jatkuvasti, joten kannattaa käydä aika ajoin kurkkaamassa uudet kurssit sekä muut mahdolliset itseopiskelumateriaalit!

Learning Median oman tarjonnan lisäksi voit tutustua myös myTalentian koulutusvalikoimaan. Muistathan silloin kirjautua ulos tästä näkymästä ja klikata itsesi myTalentian omille sivuille.

Mukavia oppimishetkiä!

TARVITSETKO APUA?

Jos sinulla on kysyttävää kurssien käytöstä tai sisällöistä, otathan yhteyttä Marie-Louice Eklundiin, puh. 010 123 4567, mle@learningmedia.fi.

 

Learning Median uusimmat koulutukset

UUTUUS!
0,00  sis. ALV

Learning Median kaikki koulutukset

NimiKuvausOsastotArvostelutHintaOsta
Excel perusteet

Opi käyttämään Exceliä tehokkaasti ja käytännönläheisesti. Kurssi sopii niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin käyttäjälle, joka haluaa parantaa työskentelynsä tehokkuutta.

5 5:stä Perustuen 1 arvosteluun
Terävöitä liikeideaasi

Terävöitä liikeideaasi on koulutuspaketti, joka sisältää 8 työkalua + 8 parempaa liikeideaa yrityksen kehittämiseen. Päinvastoin kuin yleensä liikeideaa käsittelevissä teoksissa ja koulutuksissa, tässä koulutuksessa kehittämisen näkökulmana on asiakkuuksien tarpeet ja niihin vastaaminen.

,
0 5:stä Perustuen 0 arvosteluun